Dagens bästa spelförslag

Benevento – Torino

Nykomlingar till denna säsongen får under söndagskväll besök av ingen mindre än Torino. Benevento som tagit sig upp från Serie B till denna säsongen får nu sitt första riktiga test i form av Torino, något jag tror kommer bli alldeles för tufft.

Benevento slutade på 5:e plats under fjolårets Serie B vilket gav dom en plats i slutspelet i kampen om uppflyttningsplatsen. Efter att man slog Capri med totalt 1-0 efter två möten så stod det klart att man skulle få spela med dom stora pojkarna under 2017/2018 säsongen.

Man har inlett säsongen med två raka förluster, där man har med sig en total målskillnad på 1-3.

Sampdoria – Benevento 2-1
Benevento – Bologna 0-1

Torino har inlett på ett betydligt bättre sätt, och är efter de två inledande matcherna obesegrade efter en vinst och ett kryss. Man kommer senast från en fin vinst hemma mot Sassuolo där man trots en del fina chanser från Sassuolo lyckades hålla nollan intakt.

Bologna – Torino 1-1
Torino – Sassuolo 3-0

Jag tycker faktiskt oddset är lite fel här då jag anser att Torino i mina ögon ska vara större favoriter än vad oddsen säger. Med spelare som Belotti, Falque samt Ljajic så tycker jag man ska vara numret större här, och väljer således att plocka följande:

Torino vinst (rak tvåa) @1.85 (3/5u) – Marsbet

Matchstart 18:00

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera