Kvällsmatch – Serie A

Denna söndag har det varit fullt fokus på Serie A för min del där vi även kommer fortsätta in på kvällen. 20:45 drar matchen mellan Bologna och Napoli igång, en match jag ser mig många mål komma, iallafall från bortalagets håll.

Ja Napoli och dess fotboll är ju inget annat än njutbart att kolla på. Anfallet med spelare som Mertens, Insigne och Callejon är ju bara det en fröjd att kolla på. Napoli är ett lag som är väldigt glada i att göra mål, och man var faktiskt det laget som gjorde allra flest mål under förra säsongens ligaspel då man gjorde 94 mål på 38 omgångar. Detta ger ett snitt på ca 2.5 mål per match, vilket är en otroligt bra siffra.

Napoli åker nu iväg till en match borta mot Bologna där man siktar in sig på att fortsätta på sina 2 vinster som man inlett ligaspelet med. Hemmalaget inledde säsongen med en tuff match hemma mot Torino, där man lyckades knipa åt sig ett poäng efter att matchen slutade 1-1. Därefter åkte man iväg för att möta nykomlingarna Benevento, där man tog säsongens första 3-poängare efter att man segrade med 0-1 efter mål från mittfältaren Donsah.

Lagen möttes två gånger under förra säsongen, där Napoli knep åt sig alla 6 poäng efter två ganska klara segrar. Senaste mötet var i februari där Napoli segrade med hela 1-7, där Mertens även lyckades smälla in ett hattrick.

Jag tror Napoli vill göra en bra match nu innan det väntas CL i veckan, och förväntar mig att man ska kunna vinna relativt bekvämt här. Jag ger mig på ett överspel riktat mot Napoli, och spelet lyder:

Napoli Ö2 (asian) @1.75 (4/5u) – Marsbet

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera