Bästa speltipsen på amerikansk fotboll

NFL- premiär

Tennesee Titans-Oakland Raiders. Raiders +3. 1.86 i odds. 4/5 u. 

 

Äntligen är det September och det betyder att NFL är tillbaka.

Matchen mellan Titans och Raiders kommer att bli en rolig historia. Två bra lag som är under uppbyggnad möts och matchen i matchen är mellan de framtida stjärnorna på QB- platserna. Mariota född 93 och Carr född 91. Båda skadade sig allvarligt förra säsongen men båda är starters ikväll. Enligt mig är Derek Carr den bättre av de två och man har ett bättre lag än Titans på både anfall och försvar.

 

Jag tror att Raiders vinner denna match i en poängrik historia. Båda lagen gör minst 2 touchdowns var och matchen kommer förmodligen att avgöras i sista quartern. Raiders är ett ungt lag men erfarna ändå. De har fått in Jared Cook på TE från Packers OCH så har dem tagit tillbaka ligans förmodligen bästa Running back Marshawn Lynch som har lämnat sin pension från sporten.  Man har även en väldigt bra WR- uppställning med Cooper och Crabtree i spetsen.

 

Jag väljer att spela: Raiders +3. 1.86 i odds. 4/5 u. Bet365.

 

Matchstart: 19.00 och sänds på viaplay.

/ Kevin

 

Posted in NFL.

Kommentera