Schalke – Stuttgart

Igår sprack tyvärr Streaken på 7 raka, då Dortmund inte lyckades lösa ett enda mål på 70 minuter 11 mot 10. Men men, nya tag redan idag!

 

Schalke ser fina ut iår, bra kreativitet frammåt med flera intressanta spelare. Bakslaget är att man tappat försvarskuggen Hövedes till Italien, vilket självklart startar en liten oro i försvaret. Senaste föll man mot en lite lurig nykomling i form utav Hannover som visat sig starka på hemmaplan. Schalke såg lite skakat ut & Hannover spelade även bra fotboll. Förra hemmamatchen däremot slog man Leipzig som var riktigt bra förra året & känns som ett lag som kan utmana uppåt även iår.

Idag möter man ännu en nykomling i form uttav Stuttgart som börjat lite halv svajigt. Jag tror att Stuttgarts bortaspel kommer att spöka iår då man är betydligt bättre när man får föra matcherna kontra när man spelar sitt omställningspel.

Schalke känns även som det klart bättre laget här och hemmafördelen kommer troligen att spela en ganska stor roll. Schalens försvarsbeskymmer kan däremot visa sig lite här då man blivit av med nyckelspelare samt möter ett offensivt skickligt Stuttgart.

Var inne på att lira Schalke raka, men efter senast lockar mer Ö1,5 lagmål för hemmalaget från Gelsenkirchen.

Dagens spel Blire därav också Schalke Ö1,5 mål @ 1,92 med 2/5U

Nu vänder vi tillbaka på vinnarspåret igen!

Posted in Fotboll.

Kommentera