West Ham – Huddersfield

Vilken vecka vi har framför oss, fotboll i stort sätt varje dag där vi under tisdagen och onsdagen dessutom bjuds på riktigt fin fotboll i form av Champions League. Men innan vi börjar drömma oss bort till det så ska vi kickstarta veckan med en måndagsmatch från Premier League där vi har West Ham som får besök av Huddersfield kl 20:45.

Ja inledningen av säsongen är väl inte riktigt vad man hade önskat som West Ham supporter, inte jag heller då jag innan säsongen drog igång skrev en text till gällande att jag tror West Ham kommer klara att komma på övre halvan av tabellen denna säsongen. Ser ju något mörkt ut nu då man efter endast 3 matcher i ligan har en total målskillnad på 2-10. Det har med andra ord inte alls sett bra ut såhär inledningsvis.

Huddersfield som är nykomlingar till denna säsongens PL har det däremot börjat riktigt fint för. Man började med en bortamatch mot Palace som man enkelt vann med 0-3, det följdes därefter upp med en 1-0 vinst hemma mot Newcastle och sedan nu senast en 0-0 match hemma mot Southampton. Något som är värt att nämna är också att managern David Wagner blev månadens manager i Premier League efter lagets strålande inledning på säsongen, bara det är ju ett kvitto på att man gjort det riktigt bra tillsammans.

I kvällens match så tycker jag att hemmalaget är lite väl stora favoriter. Jag kan mycket väl se mig att Huddersfield kommer ta alla tre poäng, och tror även det är precis det som dom siktar in sig på. När självförtroendet är högt inom truppen så sitter det mesta nästan av sig själv, och med tanke på att Hammers självförtroende antagligen inte är speciellt högt så har Huddersfield goda möjligheter till en liten ”skräll” här som bolagen får det att framstå som.

Jag har tittat närmre på två spel här, och ett av dom är ett hörnspel där jag tycker vi får en trevlig lina som är kopplad till bortalaget. Huddersfield har efter sina tre inledande matcher ett snitt på 7 hörnor per match. Jag tror vi kommer få se ett hungrigt och motiverat Huddersfield som kommer skapa en del farliga lägen som kan leda fram till både ett och annat.

Med det sagt så ska jag nu summera det hela och såhär lyder mina spel inför kvällens möte på London Stadium:

Huddersfield Ö4.5 hörnor @1.85 (3/5u)
Huddersfield Ö1 mål (asian) @2.10 (2/5u)

Båda spelen är tagna hos Marsbet där du som ny kund får bonus på 100% upp till 1000kr. Du registrerar dig enkelt genom att klicka här!

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera