Champions league 2017

Celtic – PSG

Tjena!

Idag blir de lite annorlunda i form utav CL rek. Anledning är helt enkelt bara att det är riktigt fint värde i detta spel jag har hittat. Nog med struntprat nu kör vi.

Celtic som idag står inför en tuff uppgift hemma på Celtic park i Glasgow, tror jag ändå kommer att gå ut med en offensiv inställning. Speciellt om man tittar på hur laget presterade förra året mot de bättre lagen just på hemmaplan kontra bortaplan. Om man ska ha någon chans överhuvudtaget att ta sig vidare ur denna gruppen med både Bayern Muchen och PSG bör man lösa minst ett kryss idag. Vilket såklart blir en ruggigt tuff uppgift.

På hemmaplan brukar man ha en stor trygghet. Inte minst i den inhemska ligan där man nästan aldrig förlorar på hemmaplan. Förra året spelade man till exempel 3-3 hemma emot Manchester City. Vilket tyder på ett enormt självförtroende samt en grym inställning till offensiv fotboll. Jag tror helt klart vi kommer att få se ett likadant Celtic i år som kommer att försöka slå även de större lagen på hemmaplan, då man även själva vet att försvarsspelet inte är något som brukar stämma mot svårare motstånd. Helt enkelt för att man aldrig utsätts för riktigt hårdpress i ligan. Vilket också gör det svårt att anpassa när man senare ska spela i Champions league.

PSG

PSG som fått in 2 riktigt heta nyförvärv i form utav Neymar och Mbappé. 2 Spelare som verkligen stärker truppen och inte minst offensiven. Jag tror inte heller vi kommer att få ett PSG som backar hem då man är medvetna om att detta är en måste match för att nå första platsen i gruppen vilket såklart är målet för att underlätta inför eventuell åttondelsfinal. PSG´s försvarspel är inget som har imponerat på mig, de är såklart också för att man spelar väldigt offensivt och utsätter sina mittbackar för svåra utmaningar som dem ibland inte klarar av. Däremot offensiven är riktigt het och har gjort 19 mål på inledande 5 matcherna i Ligue 1 vilket nästan motsvarar 4 mål per match! Riktigt imponerande.

Idag tror jag vi får se två lag som släpper på handbromsen och tutar framåt, dagens spel blir

Celtic – PSG Ö2.75 mål asian @ 1.65 med 3/5U 

Finns över Ö3 till 2.00 för den lite mer våghalsiga, kan jag också starkt rekommendera!

Twitter @Artendahl för ytterligare speltips inför kvällen och helgen!

Posted in Fotboll.

Kommentera