CL – Old Trafford

Då var dagen äntligen här, det är dags för United att kliva in i fotbollens finrum återigen efter ett längre uppehåll från Champions League. Man inleder gruppspelet hemma på Old Trafford mot Schweiziska FC Basel.

United kommer senast från en 2-2 match borta mot match, vilket såklart var ett tråkigt resultat kontra till resultaten man hade på de tre inledande matcherna av säsongen. Men förutom den matchen så får man anse att United form ser väldigt bra ut.

Basel som varit en väldigt framgångsrik klubb i Schweiz under 2000-talet kommer till kvällens match med betydligt sämre form. Man har på sina 3 senaste matcher endast tagit 2 poäng, och detta är mot ganska så svaga lag i den inhemska ligan.

Detta gör ju såklart att det ser väldigt ljust ut för United. Jag tror vi kommer få se ett Basel som spelar väldigt defensivt och siktar in sig på att möjligtvis kunna ta med ett poäng hem från England. Tror dock det kommer bli alldeles för tufft för dom mot detta United som efter 4 matcher i Premier League har gjort 12 mål, och detta får anses vara betydlig starkare motstånd än Basel i mina ögon. När väl United får in 1-0 så tror jag det kan rinna iväg en del efter det, liknande som det gjorde i de två inledande matcher i PL mot West Ham och Swansea.

Saken är klar i mina ögon, United kommer vinna ikväll och även göra en del mål. Jag väljer att gå in med ett maxspel på följande spel:

United Ö2 (asian) @1.65 (5/5u) – Marsbet

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera