Champions league 2017

FC Porto – Besiktas

Champions league onsdag och ett intressant möte i Porto. Ett bra spelande hemmalag som möter ett svajigt bortalag.

Porto:

Porto som är löjligt hemmastarka, på de 30 senaste matcherna har man endast förlorat 1 match, vilket var i 0-2 förlusten i förra årets upplaga av CL mot finalisten Juventus. Ett facit som Besiktas givetvis är väl medvetna om inför kvällens möte. Porto har fått en alldeles lysande start på säsongen med 5 raka vinster och 12-0 i målskillnad. Man har en defensiv som är riktigt bra, framför allt på grund av att man ofta för matcherna med ett stort bollinnehav och släpper till väldigt lite målchanser.

Besiktas

Dagens match för turkarna tror jag blir väldigt tuff, inte minst om man kollar hur det har gått för de resterande turkiska lagen, då man är ensamma i CL. Galatasaray åkte ut mot Östersund en rejäl knall tyckte många, men senare åkte även Fenerbache ut mot Vardar Skopje från Makedonien. Turkiska fotbollen känns riktigt överskattad även om man är riktigt bra på hemmaplan, så har man inte kvalitéerna till att oroa ett bra lag som Porto på bortaplan.

Ett hemmastarkt borta bör lösa detta utan några som helst bekymmer och oddsen känns missvisande sett till kvalité på lagen. Spelar därför Porto -1 asian till hela 1.97 med 2.5/5U 

Tycker även Porto att vinna och hålla nollan är bra samt Porto -1.5 till ett riktigt fint odds! Men nöjer mig med -1 idag. Stort lycka till vid rygg och hör gärna av er med tankar samt funderingar på Twitter @Artendahl!

Posted in Fotboll.

Kommentera