Shakhtar – Napoli

United löste jobbet igår och maxspelet på Ö2 på United hittade hem till 1.65 ggr insatsen. Vi rullar under onsdagskvällen vidare i Champions League där vi har två matcher jag tycker är lite extra intressanta!

Vi börjar med matchen som spelas i Ukraina mellan Shakhtar Donetsk & Napoli!

Shakhtar har inlett säsongen i den inhemska ligan på ett väldigt bra sätt. Man har totalt spelat 8 matcher där resultaten blivit 7 vinster och en förlust. Förlusten kom mot Dynamo Kiev som är laget som ligger tvåa i tabellen med 2 poäng upp till Shakhtar. Man vann både ligan samt mästerskaps slutspelet under fjolårets säsong på ett ganska så enkelt sätt.

Förra året spelade Shakhtar Europa League, där man även där vann sin grupp på ett väldigt enkelt sätt. 6 raka vinster i gruppspelet med en målskillnad på totalt 21:5 stod Shakhtar för. Man åkte senare ut i 16-delsfinalen mot Celta Vigo med totalt 0-3 efter två matcher.

Form: V, V, V, V, V
Resultat: 3-1, 1-2, 2-0, 1-2, 3-1

Napoli fick till årets Champions League kvala sig in, vilket man givetvis lyckades med eftersom man spelar idag. Man slog ut Nice med ett totalt resultat på 4-0 efter två matcher, så man var väl värda att gå vidare till gruppspelet i säsongens upplaga av CL.

Man har inlett ligaspelet på ett fint sätt med 3 raka vinster mot Verona, Atalanta samt Bologna. Man kommer med andra ord in i gruppspelet med väldigt fina resultat i ryggen och med bra självförtroende i truppen som jag tror kommer hjälpa Italienarna i kvällens match.

Under fjolårets säsong i CL så gick Napoli till 8-delsfinal där man stötte på tufft motstånd i form av Real Madrid som slutligen även blev vinnare av hela turneringen. Det blev ett totalt resultat på 2-6 till fördel för spanjorerna som gjorde att resan i CL tog slut för Napoli.

Form: V, V, V, V, V
Resultat: 2-0, 1-3, 0-2, 3-1, 0-3

Napoli har goda chanser till avancemang från gruppen i mina ögon, det enda lag som jag tror kommer bli riktigt tufft för Italienarna är Manchester City. Det kommer vara viktigt att direkt ta poäng för att hänga med i toppen av gruppen och fajtas om topp 2 som ger vidare avancemang i turneringen. Jag anser att Napoli är så pass starka att man ska kunna ta full pott mot Shakhtar, och tycker även vi erbjuds ett otroligt fint odds på detta.

Spel till kvällens CL-match mellan Shakhtar & Napoli blir således:

Napoli rak vinst @2.14 (3/5u) – Marsbet

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera