Tottenham – Dortmund

Stormatch från London – Wembley ikväll när Tottenham och Dortmund drabbar samman. Tror vi kommer får en målrik match här då vi har två offensivt skickliga lag på varsin sida av planen, blir minst sagt en händelserik match när dessa två storklubbarna mäter sina krafter mot varandra ikväll!

Tottenham kommer senast från en bekväm 0-3 vinst borta mot Everton, man var helt enkelt nivåer bättre än Everton och tog således även en väldigt enkel seger och tre nya poäng kunna skrivas in i tabellen för Spurs.

Man har inlett säsongen ganska så bra, om man bortser från den snöpliga förlusten mot Chelsea med 1-2 .Man har tagit 7 poäng efter 4 spelade matcher, och är således 3 poäng ifrån de båda Manchester lagen som ligger i delad ledning.

Dortmund är efter tre omgångar i Bundesliga i delad ledning på 7 poäng tillsammans med Hoffenheim. Man siktar detta året på att utmana om titeln, då man inte riktigt lyckades med det förra året med sina 64 poäng kontra mot Bayern som vann på 82 poäng.

Under fjolårets upplaga av CL så kom Dortmund till kvartsfinal. I kvartsfinalen så stod Monaco för motståndet som även blev vinnarna efter ett totalt resultat på 6-3 till fransmännen.

Till kvällens match så tror jag båda lagen är sugna på att ta viktiga poäng. Gruppen består även av Real Madrid och APOEL, så fajten om topp 2 kommer vara tuff. Såhär inför gruppspelet så tror jag det blir Real & Dortmund som tar sig vidare från gruppspelet, men mycket kan hända längst vägen.

Lagen har mötts två gånger tidigare, detta var i Europa League i början av 2016 där Dortmund tog sig vidare till kvartsfinal efter ett totalt resultat på 5-1.

Jag tror kvällens match som sagt blir väldigt underhållande, och med dessa offensiva vapnen som båda lagen besitter så tycker jag det finns väldigt goda möjligheter till mycket mål denna afton på Wembley. Jag gissar på 2-2.

Mitt spel i denna matchen blir följande:

Ö2.75 @1.83 (3/5u) – Marsbet

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera