Dagens bästa spelförslag

Roma – Atalanta

Dags att försöka hitta lyckan i den Italienska fotbollen igen då vi bjuds på en fin omgång från Serie A under denna lördag. Jag har valt att lägga blickarna mot Roma som får besök av Atalanta kl18:00. Ett intressant möte som jag tror kan bli en ganska så jämn affär.
Roma har tappat hänget på toppen lite nu då man inte riktigt fått de resultat man hade velat på sistone. Vi har ju b.la. kryss mot Chievo och Sassuolo, sen också en förlust i tuffa bortamatchen mot Juve. Idag är det dock hemmamatch och jag tror vi kommer få se ett hungrigt hemmalag som är ute efter samtliga 3 poäng i detta möte.

Form: O, F, V, O, V
Resultat: 1-1, 1-0, 1-0, 0-0, 3-1

Atalanta kommer in till lördagens match med exakt samma resultat i ryggen som Roma på sina 5 senaste. 8 poäng är inkasserade efter att man vunnit två, spelat oavgjort i två och förlorat en. Atalanta ligger på 9:e plats i tabellen och har tyvärr en ganska lång väg upp till de säkra Europaplatserna. Man har dock halva säsongen kvar, och varje poäng man kan ta kommer vara viktig i slutändan.

Form: F, V, O, V, O
Resultat: 1-2, 0-2, 3-3, 1-2, 1-1
Två skickliga lag på banan som båda har offensiv skicklighet som jag tror kommer göra denna matchen ganska så intressant. Atalanta kommer köra på med sitt för att förhoppningsvis kunna såra Roma lite.

Förutom att det är anfall-skickliga lag på plan, så har vi också två lag som båda är ganska glada i hörnor. Om vi kollar på hemmalaget så har man efter sina 19 spelade matcher ett snitt på 7 hörnor per match framåt, samtidigt som man har ett snitt på 3.17 som man släppt bakåt. Kollar vi på Atalanta så har dem ett snitt på 5.11 hörnor framåt och ett snitt på 4.47 hörnor bakåt.

Till denna match blir det två pick jag plockar och såhär lyder dessa:

BLGM @1.684 (3u)

Ö10.5 hörnor @1.909 (1.5u)

Spelen är tagna hos Pinnacle.

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera