speltips europeisk fotboll

Valencia-Las Palmas 9/1

Dags för retur i dubbelmötet mellan Valencia & Las Palmas i Copa Del Rey.

1-1 blev resultatet efter första mötet på Kanarieöarna, i afton ska Valencia ta sig vidare i cupen på hemmaplan. För det är en klart hygglig trupp han har tagit ut inför matchen Marcelino.

Jaume, Neto, Nacho Vidal, Montoya, Garay, Velo, Garbriel, Lato, Parejo, Maksimovic, Kondogbia, Ferran, Nacho Gil, Guedes, Andreas, Rodrigo, Vietto och Simone Zaza är vad han har att välja bland ikväll så det är en stark elva att vänta.

Gästande Las Palmas går tvärtungt i La Liga med blott 11 inspelade poäng på 18 matcher, så man har betydligt större problem än att åka ur cupen att ta i beaktning. Det innebär rotation i truppen och troligtvis stora svårigheter att kunna störa Valencia på Mestalla.

Valencia går fortsatt bra i ligan och finns på tredje plats i tabellen, 5 poäng före Real Madrid. Ikväll bör man ha råd att gå för fullt då nästa match är först på lördag då man möter bottenlaget Deportivo La Coruna borta.

Valencia ska ta detta enkelt och jag väljer att spela:

Valencia ö2,5 mål @1,95 med 2/5u hos ScandiBet

Har du inte redan testat Scandibet kan du passa på att signa upp och ta oddsbonusen, 100% upp till 1000kr genom att klicka på bilden nedan. Mer om bolaget finns att läsa här.

 

Posted in Fotboll, Okategoriserade.

Medgrundare av Oddsfamiljen. Rekar europeisk fotboll med spetskompetens i England och Spanien. Twitter: @carerrra

Kommentera