Sampdoria-Fiorentina 21/1

Det stinker mål i denna match!

Två framtunga lag och med två offensiva tränare. Sampdoria har Caprari, Gaston, Quagliarella och även en Zapata som borde vara tillbaka från skada till detta möte. Fiorentina har fina spelare som Thereau, Chiesa, Simeone och Babacar. Sampdoria har 6/9 över 2.5 mål på hemmaplan, Fiorentina har 5/10 över 2.5 mål på bortaplan. Fiorentina har Astori och Veretout avstängda till denna match och Astori håller jag som Fiorentinas bästa back, tungt avbräck! Spelar övern här, över 2.5 mål @ 1.89 hos Bet365, 3.5 units investeras.

Spelar även Sampdoria +0.25 @ 1.826 hos Pinnacle, 3.5 units investeras. Sampdoria är otroligt starka hemma, 7-0-2 är hemmafacitet, Fiorentina har 3-3-4 på bortaplan. Detta är två jämna lag och jag tycker det är generöst med +0.25 lina på Samp här, speciellt när Fiorentina saknar Astori och Veretout!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera