Dagens bästa spelförslag

Sevilla-Cadiz FC

Torsdag och åttondelsfinalerna i Copa Del Rey ska spelas färdigt.

Jag har valt att titta närmare på mötet som sparkar igång klockan 19:30, nämligen det mellan Sevilla och Cadiz.

Sevilla kommer till denna med en 2-0 seger från första mötet och när jag kikar på truppen inför kvällen fight så ser det ut att bli en ytterligare seger och avancemang till kvartsfinal i Copa Del Rey. Montella har följande gubbar att välja bland:

Sergio Rico, Corchia, Carole, Kjaer, Lenglet, Ben Yedder, Banega, Correa, Geis, David, Soria, Pizarro, N´zonzi, Navas, Sarabia, Muriel, Vasquez, Nolito och Mercado.  En stark elva att vänta med andra ord.

Cadiz har inte mycket att hoppas på och en tämligen tunn trupp. Det är även tveksamt om man väljer att gå för fullt ikväll, man har ligaspelet att tänka på och håller just nu i en direktplats till La Liga med 3 poäng ner till närmste konkurrent, Real Oviedo.

Jag ser framför mig en tämligen enkel seger för hemmalaget ikväll och väljer att spela:

Sevilla ö2,5 lagmål @ 2,25 med 3/5 units hos Bethard

 

Posted in Fotboll, Okategoriserade.

Medgrundare av Oddsfamiljen. Rekar europeisk fotboll med spetskompetens i England och Spanien. Twitter: @carerrra

Kommentera