Tottenham – Everton (18:30)

Lördagen är kommen igen, och med lite skidåkning på teven så kan man kolla över dagens schema från Premier League där det kommer en del intressanta möten som kan göra att det rör sig i tabellen lite. Matchen jag lägger fokus på är från Wembley där Tottenham får besök av Everton där jag känner mig bekväm med ett överspel.

Hemmalaget Tottenham har fått rätt på sin form och har på sina 10 senaste matcher (inkl cupspel & CL) endast förlorat en match, och detta var mot Manchester City i ligaspelet i mitten av December. Hemmaspelet har funkat bra då man endast förlorat en match på hemmaplan och detta var mot Chelsea i början av säsongen. Efter detta så har man vunnit 6 och kryssat 4.

Everton fick luft under vingarna igen då Sam Allardyce tog över laget, och man hade många fina matcher under en period. Under de tre senaste matcherna har man dock fått se sig besegrad och detta var mot Bournemouth, United och Liverpool. Bortaspelet har inte varit speciellt lyckat under säsongens gång då man på 11 matcher endast lyckats vinna 1 av dessa. Förutom detta så har man en målskillnad på 8:19 efter dessa 11 bortamatcher.

Jag tror vi får se ett hemmalag som styr spelet så mycket de bara kan för att skapa många farliga chanser framåt. Dessutom har vi en Harry Kane där uppe som i vanlig ordning alltid är otroligt målfarlig.

Matchen drar igång 18:30 och såhär väljer jag att spela:

Ö2.5 mål till @1.724 (3u) – Pinnacle sport

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera