Everton – Palace

Lördagen följs upp med fyra matcher som drar igång kl16 i vanlig ordning från Premier League. I mötet från Goodison Park mellan Everton och Palace så tycker jag vi bjuds på en generös mållina och detta till ett hyggligt odds i mina ögon.

Everton åkte på storstryk förra lördagen då man fick pisk med hela 5-1 borta mot Arsenal. Imorgon (lördag) får man chans att ställa rätt på detta framför sin hemmapublik när Palace kommer på besök.

Både Everton och Palace har endast en vinst på sina 5 senaste matcher, så det är två formsvaga lag som ställs mot varandra i denna match. Det är tätt poängmässigt där nere i tabellen, och även fast Palace ligger på 14:e plats för tillfället så är det endast 3 poäng ner till Stoke och Huddersfield som båda ligger under strecket. Med andra ord så är alla poäng viktiga för Palace nu för att undvika att trilla ner under strecket.

Lagen har mötts en gång under denna säsongen, detta i en match på Selhurst Park som slutade 2-2 där samtliga mål kom i första halvlek. Jag tror kanske inte vi får en lika målrik match som den, men tror att vi åtminstone ska få ett resultat som minst ska återbetala insatsen på spelet.

Lagen har under den gänga säsongen ett snitt på 2.8 (Everton) samt 2.4 (Palace) mål per match.

Min gissning till denna match blir ett överspel, såhär lyder det:

Ö2 (asian) till @1.787 hos Pinnacle. 3.5u investeras!

Posted in Fotboll, Imorgon.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera