Roma-Benevento 11/2

Tycker att jag har hittat ett bra spel här!

Roma är i en formsvacka just nu och möter ligajumbon här. Roma är stora favs, men jag tror de kommer ha det svårare än vad marknaden tror. Offensiven har haft stora problem, Dzeko har varit helt urform. Nu saknas Pellegrini och Nainggolan, även Schick saknas, men han har inte fått mycket speltid. Jag tror uppspelsfasen kommer ha en hel del problem då det kommer in spelare som inte fått mycket speltid och som inte är lika samspelade. Benevento har spelat upp sig på sistone spelmässigt tycker jag, men de har tre raka förluster. Sandro och Sagna har köpts in och dom bör helt klart förstärka detta svaga lag. Roma offensiv har som sagt inte varit bra på sistone, samtidigt som defensiven har varit stabil. Roma har under 3.5 mål på hemmaplan i 3/12 matcher, Romas senaste 11 matcher har varit under 3.5 mål! Benevento har under 3.5 mål i 1/11 matcher. Statistiken talar för sig själva och jag tycker det finns grymt värde här!

Jag spelar: Under 3.5 mål i matchen @ 1.943 hos Pinnacle, jag investerar 2.5 units!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera