Milan-Sampdoria 18/2

Sampdoria är säsongens kassako!

Vi fortsätter att sätta vårt förtroende på dom! De tog en stabil 2-0 seger mot Verona och de ser fortsatt bra ut. Skadeläget i Samp är bra och Samp är underskattade i marknaden och det måste utnyttjas. Nu ska de möta Milan och jag anser att Milan är alldeles för stora favs här. Milan har verkligen kommit igång och de har faktiskt en fin form, men till denna match är den väldigt fina Kessie avstängd. Jag tycker han verkligen har kommit igång nu och han kommer saknas. På detta så spelar Milan Europa League och det är deras första Europa League match under Gattuso. Oklart hur mycket han kommer satsa, men jag ser inte Gattuso vaska denna turnering utan han kommer satsa här med. Visst, det blir inte dom elva bästa, men jag tror det kommer spelas en bra elva. Om han inte vaskar Italienska cupen, varför skulle han då vaska Europa League känner jag. Det kan t.o.m vara deras bästa chans att nå Champions League. Milan har 6-2-3 på hemmaplan och Samp har 3-3-5 på bortaplan. Samp är mycket starkare på hemmaplan ska sägas, men med dessa förutsättningar så tycker jag att Milan är alldeles för stora favs och jag tror Samp löser minst ett kryss!

Jag spelar: Sampdoria +0.75 @ 2.00 hos Bet365, jag investerar 4.5 units!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera