Bästa speltipsen på fotboll

Premier League – Söndag 11/2

Tre Premier League matcher på agendan denna söndag. Där vi först redan kl13 har ett möte mellan bottenplacerade Huddersfield och formstarka Bournemouth:

Huddersfield går de fortsatt tungt för där man på sina 5 senaste matcher tagit NOLL poäng. Att nämna är att de två senaste ligamatcherna har varit av en tuffare klass då det varit mot Liverpool samt United, men den dåliga formen är såklart ändå ett faktum som gör att man kommer in till dagens match med mörka förutsättningar.

Bournemouth gör fortsatt ett bra jobb i Premier League och kommer in till denna match med 2 raka segrar, bla 0-3 borta mot Chelsea för två omgångar sedan samt 2-1 hemma mot Arsenal för 4 omgångar sedan.

Jermain Defoe är fortsatt skadad för Bournemouth, men man verkar tydligen kunna klara sig gott även utan honom på plan. Vi har en Calum Wilson som stundtals varit helt fenomenal i matcherna på sistone och varit Bournemouths farligaste spelare offensivt. Han skapar yta för sina medspelare som han kan assistera till, samtidigt som han också är duktig på att bryta sig igenom på egen hand. En otroligt skicklig spelare som dessutom varit viktigt för Bournemouth denna säsong.

Jag tror det mentala kommer vinna i denna matchen till slut. Huddersfield har kniven mot strupen medan Bournemouth endast kan fokusera på att spela sin fotboll. Jag ger fördel till bortagänget här och tycker vi får ett fint odds på raka tvåan.

Pick: Bournemouth rak 2:a till @2.44 hos Pinnacle. (3u)

Näst ut har vi en match från St James Park där Newcastle får besök av United. En match jag inte tror kommer bjuda på så mycket underhållning, utan snarare en match där bortalaget gör sitt mål och sedan nöjer sig så.

United och Mourinho är inte så speciellt kända för någon rolig fotboll. När man under söndagen spelar borta mot Newcastle så tror jag vi kommer få se bevis på detta.

Jag tror vi får se ett Newcastle som främst siktar in sig på att vara täta i defensiven och så fort man får chans med boll kunna dra iväg på löpningar. Det blir nog en match där United äger mycket boll och som siktar in sig på ledningsmålet för att sedan dra ner på tempot som man allt som oftast brukar göra när man är i ledning.

Jag tycker United ska kunna ta hemma detta då man är ett defensivt skickligt lag. Bortsett från matchen mot Tottenham för två omgångar sedan så har man hållit nollan i fyra av sina fem senaste matcherna. Man är dessutom de lag som släppt in allra minst mål i ligan då man släppt in 18 stycken på 26 matcher.

Ger mitt kära United förtroende här och håller tummarna för att man gör jobbet!

Pick: United rak 2:a till 1.66 hos Pinnacle. (3u)

Posted in Fotboll.

Rekar europeisk fotboll med extra intresse för Premier League & Serie A

Kommentera