Benevento-Crotone 18/2

Jag blev faktiskt mäkta irriterad på Benevento igår. De tar ledningen efter ett turligt mål och försöker sen spela ”champagne-football” mot Roma på Olympico. Otroligt naivt och det fick dom betala för när Roma, som haft väldigt svårt på sistone, fullständigt körde över Benevento till slut. Jag spyr faktiskt på den naiviteten, man måste se på sina resurser och försöka använda dom på bästa sätt. Men det bäddar ju för mitt spel i helgen, marknaden tror på undern här. Faktumet är att detta är ett möte mellan två av ligans svagaste lag och båda lagen kommer gå för en vinst. Speciellt Benevento som vi såg igår, om de spelar så naivt mot Roma så kommer de spela offensivt och gå för vinsten även mot Crotone. Crotone med Zenga spelar på deras resurser och deras grundinställning är att säkra och de är bra organiserade, men även mot Benevento tror jag de kommer vara mer offensiva än de vanligtvis är. Jag anser att det finns fint värde här då det bara är en tre poängare här som gäller för båda lagen! Benevento har 8/12 över 2.5 mål på hemmaplan, Crotone har 7/12 över 2.5 mål på bortaplan. Dock vill jag påpeka att statistiken här är missvisande då matcherna ofta gått över då lagens motståndare har stått för målen.

Jag spelar: Över 2.25 mål i matchen @ 2.06 hos Bet365, jag investerar 2.5 units!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera