Juventus-Tottenham 13/2

Tottenham Hotspur: Lloris; Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies; Dier, Dembele, Eriksen; Alli, Lamela; Kane

Juventus: Buffon; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Bernardeschi, Douglas Costa, Mandzukic; Higuain

Ser ut som en offensiv line-up från Allegri, men känner jag honom rätt så kommer han ha höga krav på spelarna för att ta hemjobbet och den är mer balanserad än vad den ser ut att vara. Juventus odds har gått upp under dagen och jag anser att oddset är alldeles för högt nu. Juventus är otroligt starka hemma och de har en riktigt fin form. Juventus har dessutom haft en vilodag mer och de har även haft ganska ”lätt” spelschema på sistone, medan Tottenham har lag som Arsenal, Liverpool och United på deras 4 senaste matcher. Juventus har spelat två CL-finaler på de senaste 3 åren och har ofta varit underskattade oddsmässigt och jag tycker det är så nu med. Allegri håller jag extremt högt och jag tror han vinner den taktiska kampen mot Pochettino.

Jag spelar: Juventus -0.25 @ 1.98 hos Pinnacle, jag investerar 2.5 units!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera