Salzburg-Lazio 12/4

Salzburg har gjort det bra i Europa League och de har ett bra hemmafacit mot bra lag. De förlorade första mötet mot Lazio med 4-2 och Salzburg måste nu gå för offensiven. De roterade en del i helgen och de kommer satsa allt på denna match. Lazio är ett offensivt lag och nu när de leder kan de ligga på kontringar. Immobile är otroligt snabb och han kommer vara livsfarlig nu när Salzburg måste fram.  Lazio gör ofta mål, samtidigt som de läcker bakåt. De har hela 3.7 i målsnitt per match i ligan, säger en hel del. Lazio elva har fin balans här, samtidigt som en fin offensiv till denna match. Jag tror två spel är bra till denna match, men då Lazio kan nöja sig och spela av matchen eftersom de har en ledning från förra matchen så väljer jag att ta ett målspel. Lazio har ett Rom-derby i helgen och det kan ligga en del fokus där. Lazio ligger bra till för en topp 4 placering i ligan och kvalifikation för Champions League.

Lazios elva: Strakosha; Luiz Felipe, de Vrij, Radu; Basta, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lulic; Luis Alberto, Immobile.

Salzburgs elva: Walke, Andre Ramhalho, Berisha, Caleta-Car, Dabbur, Haidara, Hwang Hee-Chan, Lainer, Schlager, Ulmer, Yabo.

Jag spelar:

Båda lag att göra mål + Över 2.5 mål i matchen @ 1.9 hos Bethard, jag investerar 2.5 units!

Posted in Fotboll.

Kommentera