Sassuolo-Benevento 15/4

Sassuolo fortsätter att få in bra resultat. Senast 1-1 borta mot Milan och Sassuolo är obesegrade på deras 5 senaste matcher. Jag tycker dock att de haft marginalerna med sig, men resultaten är imponerande. Gazzetan tror att Berardi petas mot Babacar, jag ser detta som positivt. Babacar har hög potential och han är en renodlad anfallare, Berardi har även han en hög potential, men han har inte visat den potentialen på väldigt lång tid. Det är många lag som kan åka ur ligan och Sassuolo är ett av dom lagen, Sassuolo har tre poängs marginal till Crotone som ligger precis under strecket. Tränaren, Iachini har fått effekt sen han tillträde och spelet har varit defensivt i vissa matcher, men till denna matchen måste de gå för segern och jag tror på en offensiv match här. Sassuolo är stora favoriter här och jag tycker oddset ligger rätt här.

Benevento kommer åka ur Serie A och de börjar även närma sig att matematiskt vara klara för nedflyttning. De senaste matcherna har de spelat en offensiv fotboll och det verkar som de kommer vilja åka ut på deras sätt, de kommer inte spela defensivt och backa hem med 11 spelare utan de kommer spela deras fotboll. De har 1 vinst och 4 förluster på deras 5 senaste matcher, 2-4 mot Juventus, 3-0 vinst mot Verona, 6-2 förlust mot Lazio, 1-2 förlust mot Cagliari och 1-0 förlust mot Fiorentina. Det har alltså varit väldigt målrika matcher och jag tror det kommer bli en målrik match även i helgen. Kan de göra två mot självaste Juventus så kan de helt klart göra mål mot Sassuolo. Deras offensiv har faktiskt sett ganska bra ut, det har varit slutprodukten som inte varit tillräckligt bra, förhoppningsvis behöver den inte vara speciellt bra mot svaga Sassuolo.

Sassuolo har endast 4/11 över 2.5 mål på hemmaplan. Jag tycker att den kan vara missvisande då Sassuolo kommer ha en annan matchplan till denna match. Benevento har 8/15 över 2.5 mål på bortaplan.

Jag väljer att spela:

Över 2.75 mål i matchen @ 2.07 hos Pinnacle, jag investerar 1.5 units!

Posted in Fotboll.

Kommentera