Crotone-Juventus 18/4

Två lag som har allt att spela för! Crotone kämpar för att stanna kvar i Serie A till nästa säsong, medan Juventus ligger bra i ligafighten och de behöver fortsätta att vinna för att hålla avståndet till Napoli.

Crotone åkte på en förlust i helgen, det var en missad chans då de mötte Genoa som är ett av ligans svagare lag. Crotone ligger just nu under stecket, men Spal som är före Crotone är endast en poäng före. Crotone kommer kriga tills sista omgång för säkrat kontrakt, men de har ett rätt svagt lag. Formen är usel, 1 vinst och 4 förluster på deras 5 senaste matcher. Benali, Budimir och Nalini verkar alla missa matchen och de är alla avbräck. Crotone har 5-4-7 på hemmaplan.

Juventus tog en ny seger i helgen. 3-0 mot Sampdoria, väldigt imponerande sett till att de roterade en hel del. Höwedes gjorde t.ex comeback och han har haft tung säsong med massa skador. Nu verkar det som Allegri roterar ”tillbaka”, Higuain, Benatia, Lichsteiner och Alex Sandro sägs starta. Dessutom bytes Dybala ut ganska tidigt, antagligen för att vila honom för veckomatchen. Juventus har ligans absolut starkaste och bredaste trupp, jag tror detta kommer visa sig denna vecka. Juventus är ute ur Champions League och nu kommer all fokus vara på att ta hem ligan och ligacupen. Sen krysset mot Inter har Juventus hela 14 segrar och 1 kryss på deras 15 senaste ligamatcher, otroligt starkt. Juventus har 13-2-1 på bortaplan.

Det ska vara klasskillnad här, jag spelar:

Juventus -1.25 @ 1.88 hos Bethard, jag investerar 3.5 units!

Posted in Fotboll.

Kommentera