Dagens bästa spelförslag

Sydamerika!

VM närmar sig och jag tycker att jag har hittat ett spel som jag gillar och som jag tror mycket på. Man kan på diverse bolag spela vilket land som går längst i mästerskapet. Jag kommer gå igenom varje land och ge min analys på nationerna.

Uruguay

Uruguay har en stark trupp och det visade dom när de kom tvåa i det Sydamerikanska kvalet. Det är ett väldigt svårt kval och det är imponerande att komma tvåa där. Jag gillar Uruguays central-linje. Godin och Gimenez i mittlåset är ett väldigt starkt och de spelar dessutom tillsammans i klubblaget. Deras innermittfält är också bra, men inte den yppersta klassen och där kunde det helt klart sett bättre ut. Anfallet är kanske mästerskapets starkaste då de har Suarez och Cavani, otroligt duktiga anfallare. Svagheterna finns för mig på kanterna, deras yttrar är väldigt svaga, både i backlinjen och mittfältet. Uruguay har hamnat i mästerskapets enklaste grupp enligt mig. Jag tror de kommer etta här och då väntar tvåan i grupp B. Jag tror det blir Portugal och där blir det en jämn kamp. Skulle de även lösa Portugal så möter de antagligen Frankrike och här tror jag det blir uttåg i så fall. Jag tror alltså att Uruguay vid ett bra mästerskap maximalt går till en kvartsfinal.

Peru

Jag har blivit positivt överraskad över Peru när jag läst på om dom och av det jag sett av dom. De kanske inte har de största namnen i truppen, men de är tekniskt skickliga spelare och de spelar bra som lag. De har hamnat i en tuff grupp där Frankrike självklart är stora favoriter. Danmark är favorit att ta andraplatsen och jag tror att Danmark tar andraplatsen. Men det hade inte förvånat mig om Peru tagit den, jag tycker de är underskattade. Skulle de lösa avancemang så möter de förmodligen Argentina eller Kroatien och här tror jag uppgiften blir för svår. Jag tror alltså att Peru vid ett bra mästerskap maximalt når åttondelsfinal.

Argentina

Argentina må ha bra spelare på pappret, men spelmässigt har de inte imponerat. De tog i sista matchen den sista direkt-platsen till VM och Messi kommer få en ny chans att vinna VM. Målvakten Caballero tycker jag är bra, men han är 36 år gammal nu och han har dessutom inte fått speltid denna säsongen. Mittbackarna Fazio och Otamendi är två bra mittbackar, men de kommer ha mycket att göra och jag är osäker om de passar tränaren Sampaolis spelstil. Mittfältet är bra, men Mascherano som kommer ha ett otroligt stort ansvar kommer från en säsong i Kina och jag undrar vilken form han kommer i, han har dessutom kommit upp i åldern. Mycket negativt nu kanske, men när vi kommer till anfallet så är det ju helt otroligt. Antagligen kommer de spela Di Maria, Aguero, Messi och Higuain. Otroligt bra spelare, men det ska nämnas att de har inte spelat optimalt tillsammans. Argentina imponerade inte i kvalet och jag ser inte varför de till mästerskapet skulle kunna spela upp sig så mycket så att de kan gå hela vägen. Messi är Messi och jag tror han kommer ha ett bra mästerskap, men jag tror att det finns för stora brister i truppen för att han ska kunna ta dom hela vägen. Jag tror det blir jämnt här mellan Argentina och Kroatien, men jag tror Argentina kommer etta i gruppen. De möter antagligen Danmark där, jag tror faktiskt att Danmark kan skrälla här, men skulle de lösa danskarna möter de Spanien i kvartsfinalen. Där blir det respass. Skulle de komma tvåa i gruppen möter de Frankrike, jag tror även här att det blir respass. Jag tror alltså att vid ett bra mästerskap att Argentina maximalt når kvartsfinal.

Colombia

Colombia gillar man ju, men vart har vi dom? Jag tycker att deras lag är svagare detta mästerskap jämfört med förra mästerskapet. Målvakten Ospina håller jag inte särskilt högt. Backlinjen håller jag inte så högt, men Davinson Sanchez är väldigt bra och han kommer få bära ett stort ansvar att sätta defensiven. Innermittfältet är helt okej, men det är inte den starkaste spelarna de har där. Offensiven är deras styrka, där har de verkligen världsklass. James Rodriguez, Cuadrado, Izquierdo och Falcao, det är verkligen spelare som kommer skapa problem för motståndarlag. Sätter frågetecken på Cuadrado dock, han är en väldigt bra spelare, men han har varit skadad denna säsongen och han har inte fått mycket speltid. Colombia har hamnat i den gruppen som jag gillar mest. Jag tror Colombia går vidare här. Jag tror de löser första platsen, men det hade inte förvånat mig om de kommit tvåa. Vid förstaplats så möter de antingen England eller Belgien, redan här blir det otroligt svårt. Blir det Belgien tror jag inte att Colombia går vidare, men möter de England kan det bli en väldigt jämn match. Slår de ut England så möter de Tyskland och där tror jag inte de kommer lösa uppgiften. Skulle de komma tvåa möter de återigen Belgien eller England, jag tror de möter Belgien och det i så fall blir respass. Jag tror alltså att vid ett bra mästerskap att Colombia maximalt når kvartsfinal.

Brasilien

Fina fina Brasilien. Min favorit tillsammans med Spanien att ta guldet i sommar. De övertygade stort i kvalet och de kom först i det sydamerikanska kvalet. De har en riktigt fin trupp och jag tycker de har en riktigt fin balans i laget. Alisson tror jag startar och det efter en helt otrolig säsong i Roma. Marcelo är för mig världens bästa vänsterback, även om han brister i defensiven. Miranda, Marquinhos och Thiago Silva har de som alternativ i mittlåset, väldigt bra backar, men Thiago Silva behöver leverera i de stora matcherna. Högerbacken är där de har en svaghet, Dani Alves gick sönder och missar mästerskapet. De har inte den bästa ersättaren här. På innermittfält har de Casemiro, Fernandinho och Coutinho. Väldigt fin balans där, både spelare som kan vinna tillbaka boll och spelare som kan skapa chanser för trion där framme. Förra mästerskapet hade de Fred på anfallet, ett riktigt skämt när man kollar vilken otrolig tradition av fina nior Brasilien haft genom tiderna. Nu kommer de med både Gabriel Jesus och Firmino som alternativ, jag tror Gabriel Jesus startar, men Firmino är ju en riktigt fin ersättare. Willian och storstjärnan Neymar som ska avgöra matcher, otroligt fina spelare. Då petas alltså Douglas Costa som haft en riktigt fin säsong i Juventus, det säger det mesta om denna trupp. Tite är en förbundskapten som gjort ett bra jobb och som hålls högt. Serbien, Costa Rica och Schweiz har hamnat i Brasiliens grupp. Jag tror Brasilien kommer etta här (chocker). Jag tror de möter Sverige eller Mexico här och där går de vidare. I kvartsfinal kan de bli bli tufft. Svår siat om vilka de möter, Belgien, England eller Colombia. De är de svåraste som de kan möta, men jag tror de vinner oavsett motstånd här. Laget är för bra och för balanserat. I semin blir det Frankrike och ska de kunna slå detta spöklag? Frankrike har slagit dom de två senaste mästerskapen som de möts. Om Frankrike spelar på samma nivå som de gjorde under kvalet så löser Brasilien detta. I finalen möter de Spanien tror jag och där blir det otroligt jämnt. 2-1 Brasilien?

Jag tror alltså att Brasilien går minst till en semi-final. I bästa utfall går de hela vägen och vinner hela mästerskapet. Jag kommer att spela att Brasilien blir den nation som når längst från Sydamerika i mästerskapet. Reglerna som gäller för detta spel är att om två nationer går längst och lika långt, exempelvis Brasilien och Colombia. Då går halva insatsen förlorad och den andra halva insatsen vinner, det vill säga, man går break-even då Brasilien ger 2 gånger pengarna att gå längst. Skulle däremot tre nationer gå längst och lika långt, då skulle insatsen delas på tre och det skulle bli minus. Väldigt liten chans på det dock, enligt mig.

Spelet finns hos Bet365 på långtidsspel, sen spel på kontinent.

Jag spelar:

Brasilien att bli bästa Sydamerikanska lag hos Bet365 @ 2.00, jag investerar 3 units!

Posted in Okategoriserade.

Kommentera