Bästa speltipsen på fotboll

Starters för England! 18/6

Levererar en morgonrek idag. Bet365 har odds på vilka som startar Englands första match och jag tycker jag har hittat ett stort värde här.

Henderson har haft en väldigt fin säsong med Liverpool och han har varit en viktig kugge i detta lag. Han är en viktig spelare för både Liverpool och det Engelska landslaget. Han hade mest speltid under VM-kvalet och Bet365 sätter till exempel lägre odds på att mittfältskollegan Dier att starta premiärmatchen. Jag anser att Henderson borde vara förstavalet här och jag tycker oddset är fel här. Jag tror att båda startar, men ville bara ge ett exempel. England har haft två vänskapsmatcher inför VM och Henderson startade faktiskt bara ena matchen, men jag är övertygad att han startar mot Tunisien. Otroligt stort värde här enligt mig.

Skynda och fynda innan oddset sänks, spelstopp på fredag den 15 juni. Finns under fotboll -> långtidsspel -> spelare att starta från start i 1:a matchen.

Jag spelar:

Henderson att starta första match @ 1.66 hos Bet365, jag investerar 4 units!

Posted in Fotboll.

Kommentera