Kroatien-Ryssland 7/7

Ryssland stod för VM:s största skräll när de slog ut Spanien på straffar. Ska de lyckas med ännu en skräll?

Ryssland ställde upp med en fembackslinje mot Spanien och de gjorde det väldigt bra mot spanjorerna. Spanien skapade väldigt få chanser, men det ska också sägas att Spanien var otroligt dåliga och de tog väldigt få löpningar och försökte aldrig kombinera. Det var mest bara passningar i sidles och spelet var väldigt förutsägbart. Ryssland spelade väldigt defensivt och de såg väldigt tröttkörda ju längre matchen gick. Flertalet spelare som gick ner i kramp, sen om vissa fejk-krampade eller inte går inte att veta. Jag tror bensinen är lägre hos ryssarna och jag tror det tar stopp för ryssarna i kvartsfinalen.

Kroatien behövde dom också straffar för att gå vidare till kvartsfinalen. Jag var inte imponerad av Kroatien i matchen mot Danmark. Jag har rätt höga förväntningar på Kroatien och jag trodde de skulle vara bättre. Det ska dock sägas att Åge Hareides Danmark är organiserade och de är väldigt bra defensivt och de gjorde det svårt för Kroatien. Kroatien har det mesta, Rebic var en spelare som jag inte höll så högt inför detta mästerskapet, men jag tycker att han varit bra i detta mästerskap. Mittfältet är för mig det bästa i turneringen nu när Spanien är ute och jag tror Kroatien kommer styra denna matchen och det kommer bli väldigt tufft för Ryssland som såg väldigt trötta ut redan mot Spanien. Kroatien är heller inte som Spanien utan dom ger 100% i varje kamp och de växlar upp tempot och gör det svårt för laget de möter. Man har sett hur Rebic, Mandzukic, Perisic bara löper och löper för laget. Jag sa i en tidigare rek att jag tycker Kroatien är ett otroligt svårbesegrat lag och jag står fast vid det nu när de spelat fler matcher. Jag tror Kroatien lyfter sig mot Ryssland och tar sig till semifinalen. Jag spelar:

Kroatien -0.25 @ 1.94 hos Sportmarket, jag investerar 3.5 units!

Samma spel @ 1.93 finns hos Bet365.

Posted in Fotboll.

Kommentera