NHL 9/10 – 10/10

Ruskigt surt med Ducks som löser vinst i OT. Men vi jobbar vidare!

 

Dallas – Toronto

Toronto ml @1.98 3/5U

ö8 mål @4.90 1/5U

Tavares anytime @2.50 2/5U

Matthews @2.28 2/5U

 

Vilken match att vänta sig! Här tror jag vi kommer få se riktigt fartfylld och rolig ishockey med mycket mål! Båda lagen har öppnat bra, ställs nu mot varandra och jag tycker att Toronto är det finare laget. Lagens offensiva kvalitet är otroligt mycket bättre än defensiven och med den nya hockeyn vi går se så tror jag på otroligt mycket mål inatt här. Toronto har varit inblandade i rätt sjuka matcher redan nu bland annat mot Hawks där man vann på övertid efter 6-6 i mål.

Tavares har kommit igång väldigt fint och ihop med en formstark Matthews som gjort mål i varje match sen starten blir detta ruskigt tufft för Dallas försvar.

 

 

Elias Pettersson! 

Vilken start av killen i Vancouver. Ruskigt kul att se och även han har levererat i varje match när det kommer till mål. Känns dumt att inte investera i honom när han står till fina 3ggr pengarna hos 888sport. Kommer syna honom hårt och lägga 3U med tanke på hans fina form och att Carolina inte har den bästa defensiven. Elias spelar även PP i Vancouver så ruskigt fin känsla på honom inatt!

 

/Kabbe

Öppna konto

Hos 888 Sport får du en generös oddsbonus. 100% på din första insättning upp till 1000kr!

Bonusen aktiveras så fort du har placerat spel till ett totalt värde av din första insättning. Bonusen ska omsättas 6 ggr till minsta odds 1,50.

 

Just nu ger vi bort vår fina mugg till dig som öppnar nytt konto hos 888Sport. Passa på och ta 888´s välkomstbonus på 100% upp till 1000kr. Vi skickar din mugg med posten!

Gör så här:

Registrera dig och gör din första insättning hos 888Sport och få en mugg med posten.

1. Öppna nytt spelkonto hos 888Sport här.

2. Gör en första insättning på valfritt belopp.

3.  Maila ditt användarnamn samt postadress till info@oddsfamiljen.se

 

Denna kampanj gäller t.o.m 31/12-18 eller så långt lagret räcker. Alla frågor om leverans och liknande hänvisas till info@oddsfamiljen.se. Oddsfamiljen tar fullt ansvar för denna kampanj och att leverans av premie sker enligt överenskommelse.

Posted in Hockey.

Fotboll och NHL är det stora intresset. Surrar gärna på Twitter, ni hittar mig under @Akaborn.

Kommentera