NHL 10/10 – 11/10

Ruskigt skönt med 4/5 spel som går in inatt!

 

Caps – Vegas

Caps -1.5 @2.7 1/5U

Caps ö4.5 mål @3.85 1/5U

Oshie @3.1 2/5 U

 

Caps (Washington) har börjat otroligt bra när det kommer till målskyttet. Löst över 5 mål i dom två första matcherna. Även Ovechkin och Oshie har hittat målformen direkt. Möter ett Vegas inatt som förlorade med 4-2 mot Buffalo som endast hade 17 skott på mål. Tycker att med tanke på hur svajig Fleury är i mål att Washington bör lösa 5 mål mot Vegas inatt. Speciellt efter att man har gjort 7 och 6 mål i sina tidigare matcher samt att man fått igång sina viktiga pjäser i laget.

Kul att Oshie har börjat leverera med direkt. Tror både han och Ovechkin gör mål inatt igen. Men med tanke på under två ggr pengarna på Ove och över 3 på Oshie tycker jag inte valet av målskytt är svårt. Som sagt, båda har öppnat bra och har samma form. Går då på det högre oddset öven om Ove är snäppet bättre som spelare.

 

/Kabbe

 

Öppna konto

Hos 888 Sport får du en generös oddsbonus. 100% på din första insättning upp till 1000kr!

Bonusen aktiveras så fort du har placerat spel till ett totalt värde av din första insättning. Bonusen ska omsättas 6 ggr till minsta odds 1,50.

 

Just nu ger vi bort vår fina mugg till dig som öppnar nytt konto hos 888Sport. Passa på och ta 888´s välkomstbonus på 100% upp till 1000kr. Vi skickar din mugg med posten!

Gör så här:

Registrera dig och gör din första insättning hos 888Sport och få en mugg med posten.

1. Öppna nytt spelkonto hos 888Sport här.

2. Gör en första insättning på valfritt belopp.

3.  Maila ditt användarnamn samt postadress till info@oddsfamiljen.se

 

Denna kampanj gäller t.o.m 31/12-18 eller så långt lagret räcker. Alla frågor om leverans och liknande hänvisas till info@oddsfamiljen.se. Oddsfamiljen tar fullt ansvar för denna kampanj och att leverans av premie sker enligt överenskommelse.

Posted in Hockey.

Fotboll och NHL är det stora intresset. Surrar gärna på Twitter, ni hittar mig under @Akaborn.

Kommentera